Jaostot ja lajit

Nuoriso

Nuorisojaoston esittely

Me olemme Nokian Pyryn nuorisojaosto. Olemme kymmeniä vuosia vanha mutta edelleen nuorekas yhteisö joka on matkan varrella tarjonnut lapsille ja nuorille sekä liikunnallisia että kulturelleja elämyksiä aina telttaleireistä konsertteihin ja discoihin. Jaosto koostuu joukosta hyväntuulisia ihmisiä jotka ymmärtävät lasten ja nuorten tärkeyden yhteiskunnassa.

Jaoston kokoonpano vaihtelee ja muokkautuu toiminnassa mukana olevien ihmisten elämäntilanteiden mukaan. Toiminta ei ole tiukkapipoista eikä pakollista ja siitä voi pitää taukoa jos itsestä siltä tuntuu. Se on rikkaus ja silloin tällöin mukaan eksyy myös uusia aktiiveja jotka tuovat mukanaan uusia ideoita. Monet nykyään toiminnassa mukana olevista ovat itsekin vanhoja leiriläisiä, jotka haluavat tarjota nuorille kokemuksia joita ei välttämättä koe itse lajijaostoissa tai edes kotona. Tällaisia ovat esimerkiksi juuri leirien leikkimieliset olympialaiset, yöretket ja iltanuotiot. Ennen kaikkea tavoitteena on aina rento ja mukava tekeminen ilman arkisten asioiden aiheuttamaa painetta.

Nuorisojaoston toiminta on hauskaa yhdessäoloa. Tapahtumissamme voi saada innostuksen alkaa harrastamaan enemmän, saada tutustua itselleen uusiin lajeihin, saada uusia ystäviä ja kokemuksia seuratoiminnasta.

Jaoston arvoina toimivat iloisuus, avoimuus ja tasa-arvo. Toimimme kohderyhmälähtöisesti eli kuuntelemme nuoria ja toimimme heidän ehdoillaan. Toivotamme uudetkin ihmiset riemumielin mukaan toimintaan ja järjestämiimme tapahtumiin.

Tämän linkin takana juttua edellisten kesien leireiltä.

Lisätietoja Mikko Vuorinen, puh. 0400 963 790 tai sähköpostitse mikko.vuorinen(at)nokianpyry.fi

 

Ajankohtaista

Ei ajankohtaista tiedotettavaa tällä hetkellä.

    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Edellinen kuukausi Maaliskuu 2023 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry