Pyryn jaostot

Nokialaisten liikuttaja jo vuodesta 1905

Nokian Pyry

 photo etusivulle_zps3e91a42a.gif

Tutustu lähemmin

URHEILUKOULUN-, PESÄPALLON-, JALKAPALLON-, NUORISOJAOSTON toimintaan.

 

Nuuska on PEESTÄ -kampanja urheileville nuorille

Syöpäjärjestöt toteuttaa yhteistyössä Valon ja lajiliittojen kanssa Nuuska on PEESTÄ -kampanjan urheileville nuorille 17.3.–20.4.2014. Kilpailu on suunnattu 15–20-vuotiaille nuorille. Nuoret voivat osallistua kilpailuun katsomalla neljä nuuska-aiheista spottia ja äänestämällä suosikkiaan.

Nuorten terveystapatutkimus ja Kouluterveyskysely osoittavat, että nuorten nuuskan käyttö on lisääntynyt Suomessa viime vuosina huolestuttavasti. Nuuskaa käyttävät erityisesti pojat, mutta myös tyttöjen nuuskan kokeilussa ja käytössä on havaittavissa kasvua ja asenteissa muuttumista positiivisempaan suuntaan.

Nuuska on urheilevien nuorten päihde. Nuuskan käyttö on yleistä urheilevien nuorten keskuudessa, erityisesti joukkuelajeissa. Syöpäjärjestöjen teettämän Nuuska nuorten maailmassa -selvityksen (2013) mukaan nuuska on voimakkaasti mukana esimerkiksi jääkiekkoilijoiden arjessa. Nuoret mieltävät nuuskan käytön yleiseksi huippupelaajien keskuudessa. Nuuska ja sen käyttö näkyvät halleilla, katsomoissa ja pelimatkoilla. Nuuskaa käyttävät niin pelaajat, valmentajat, huoltajat kuin vanhemmatkin.

Nuoret liittävät nuuskaan ja sen käyttöön hyvin positiivisia mielikuvia. Nuuskaa pidetään miehekkäänä, urheilullisena ja muodikkaana. Lisäksi nuoret kokevat nuuskan myös paremmaksi, terveellisemmäksi ja hyväksyttävämmäksi tuotteeksi kuin savukkeet. Nuorten tietämyksessä nuuskan terveysvaikutuksista on puutteita. Lisäksi urheilevat nuoret eivät ole tietoisia siitä, miten nuuskan käyttö vaikuttaa urheilusuoritukseen.

Nuuska on PEESTÄ -kampanjan tavoitteena on lisätä nuorten tietoja nuuskan terveyshaitoista ja murtaa positiivista mielikuvaa. Huumorin ja kuvavalintojen kautta tuodaan esille terveyshaittojen lisäksi nuuskan käytön epämiellyttävyyttä. Kilpailusivulta vastaaja ohjautuu nuorille suunnatulle Fressis-sivustolle. Fressiksestä löytyy lisää tietoa nuuskasta ja ohjeita nuuskan käytön lopettamiseen.

Syöpäjärjestöjen, Valon ja lajiliittojen yhteinen tavoite on tukea nuorten urheilijoiden urheilullisia elämäntapoja, joihin päihteettömyys kuuluu.

Haaste on urheilun yhteinen.
http://www.fressis.fi/nuuskaspottikisa/ 

NYT UUTISISSA

Pasi Saarinen jatkaa PYRYssä

PYRYssä on jo kauden 2014-2015 valmistelut täydessä käynnissä. Iso kulmakivi näihin valmisteluihin varmistui perjantaina, kun Pasi Saarinen allekirjoitti hänelle tarjotun jatkosopimuksen. Kesken menneen kauden vastuuvalmentajaksi tulleen Saarisen sopimus on mallia 1+1 vuotta. Lue lisää...

Jani Lehtoselle 3 vuoden jatkosopimus

PYRY ja 22-vuotias Jani Lehtonen ovat sopineet 3 vuoden jatkosopimuksen. Monipuolinen ja erittäin hyvällä luistelutaidolla varustettu Lehtonen sopii Edustuksen profiiliin... Lue lisää...

PYRY päätti kauden tyylillä

Suomi-sarjan playout-otteluihin ajautunut PYRYn edustusjoukkue selvitti oman ottelusarjansa kukistamalla Raahe-Kiekon toistamiseen. PYRY voitti Raahessa pelatun ottelun murskaavasti peräti 13-1. Lue lisää...

PYRY kohtaa Raahe-Kiehon Playout-avausmatsissa

Jääkiekon Suomi-Sarjan runkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina. PYRY otti viime sunnuntaina vakuuttavan esityksen jälkeen kotivoiton, kun forssalainen FPS kaatui kireämaalisesti numeroin
2-1. Lue lisää...

PYRY voitti Bewe Tuuskin pääkoutsi Pasi Saarisen debyytissä!

Unelmien kiekkoteatterissa eli tietysti Nokian jäähallissa pelattiin lauantaimyöhäisiltapäivällä yltiöpäisen kiihkeä Suomi-Sarjan keskikastin ottelu, kun PYRY sai vastaan Bewe Tuuskin.

Ottelu päättyi lopulta PYRYn jatkoaikavoittoon 3-2 (1-2, 1-0, 0-0). Lue lisää...

 

 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29 30        
Edellinen kuukausi Huhtikuu 2014 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry