Jaostot ja lajit

Jääkiekko

Arkisto: 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Ajankohtaista

5.9.2013

Kolppanen ja Sandell palasivat Nokialle!

Ilves ja Ässät tarjosivat keskiviikkona
Nokian jäähallin yleisölle vauhdikkaan kamppailun, jonka Ilves vei nimiinsä lukemin 4-1.

Ilveksen riveissä pelasi myös kaksi Pyryssä kiekkouransa aloittanutta pelaajaa. Ville Kolppanen torjui maalillaan varmasti ja Sami Sandell väläytteli vaarallisuuttaan hyökkääjänä.

- Mielestäni me pelattiin ensimmäisen erän jälkeen iloisella mielellä ja tosi hauskaa kiekkoa ja kaikilla jätkillä tuntui olevan pilkettä silmäkulmassa. Olen kyllä tyytyväinen miten pelattiin, kommentoi Sandell.

- Ollaan vähän kevennetty kuormaa ja se näkyi. Oli tähän mennessä ylivoimaisesti paras peli ja taisteltiin joka kiekosta, jatkoi Kolppanen.

Ilves ei ole vielä joukkueen kesken sopinut kauden tavoitetta, mutta henkilökohtaiset päämäärät ovat sekä Sandelilla että Kolppasella kirkkaana mielessä.

- Omat tavoitteet ovat korkealla, joka pelissä pitäisi pelata korkealla tasolla. Viime kaudella peli vähän ailahteli, nyt pitäisi pelata tasaisemmin. Tietysti haluan pelata paljon, kehittyä entistä enemmän, naulaa Kolppanen.

- Ensinnäkin toivon, että saisin parin rikkonaisen kauden jälkeen pelata ehjänä. Nyt on nättiä pelata, kun ei vaivaa mitkään paikat. En kyllä sitten valehtele etteikö minulla olisi tavoitteena päästä pelaamaan erikoistilanteita ja olla iso apu joukkueelle tilanteessa kuin tilanteessa. Haluan olla tärkeä pelaaja tälle joukkueelle, näkee Sandell.

Uransa alkuaan Pyryssä kumpikin peluri muistelee lämmöllä. Sandell lyö hymyssä suin pöytään ensimmäisenä junioriaikojen vakuuttavia tilastojaan.

- Tein yhdelle kaudelle 152 maalia.

- Itsellä on paljon hyviä muistoja, paljon vanhoja tuttuja pelikavereita. Asuin tossa vieressä ja ulkojäät tässä, maalailee Kolppanen ja kehuu myös junioriaikojensa valmentajia Rami Hietaharjua ja Ville Siironmaata.

- Kyllä loistavaa työtä tehty jo silloin. Meillä oli hieno porukka ja siinä oli hienoa olla ja aloittaa jääkiekko. Se varmaan on iso syy siihen, että siellä on jaksanut niin paljon olla. Ja iso kiitos siitä, että on saanu innostuksen säilymään, lisää Sandell.

Loppuun miehet lähettivät vielä terveiset Pyryn kannattajille.

- Kiitos kaikille ketkä tulivat paikalle. Kyllähän tämä yksi unelmista on ollut päästä pelaamaan nokalaisyleisön eteen. Viime vuonna olin täällä luukulla Blues-ottelussa ja ehdin jo luulla, että meni sivu suun, iloitsee Kolppanen.

- Toivon nokialaisten lähtevän niin meidän kuin Pyrynkin pelihin kannustamaan. Pyryhän pelasi viime kaudella todella hyvin, päättää Sandell.

Sandell ja Kolppanen toimivat hienoina esimerkkeinä siitä, että Pyrystäkin pääsee ponnistamaan Liigakaukaloihin. Pyry kiittää vielä herroja hienosta kiekkoillasta ja toivottaa menestystä kummankin kauteen! 

« Takaisin

    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Edellinen kuukausi Maaliskuu 2023 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry