Jaostot ja lajit

Jääkiekko

Arkisto: 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Ajankohtaista (arkisto)

24.9.2018

Jääkiekkojaoston syyskokous 8.10.

Jääkiekkojaoston sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 8.10. klo 17.30 alkaen. Paikkana Sporttisauna, Yrittäjäkatu 11 37100 Nokia.

17.8.2018

Klassikon aineksia! Kaikkien aikojen jääkiekkokausi starttaa

Jesse Kalliosalo (#74) debytoi Edustuksen harjoitusottelussa ke 15.8.2018

Jesse Kalliosalo (#74) debytoi Edustuksen harjoitusottelussa ke 15.8.2018

KAUSI STARTTAA

Jääkiekkokausi 2018-19 starttaa kaikkien aikojen kovimmista asetelmista, kun alkukesästä tehdyn yhteistyösopimuksen puitteissa Pyry ja HC Nokia lähtevät kehittämään yhteistä nokialaista jääkiekkoilijan pelaajapolkua.

Pelaajapolulle voit astua montaa eri reittiä.
- Leijona-kiekkokoulu, alkaa la 8.9. klo 10.30. Hinta 0 €!
- Luistelukoulu, alkaa la 8.9. klo 10.30. Hinta 0 €!
- tai vaikka Pyryn Urheilukoulusta

Lisätietoja lajikouluista.

JAOSTON JOUKKUEET

Alkavalla kaudella Edustusjoukkueen ja A-nuorten Mestis-joukkueen lisäksi uudistuneessa jääkiekkojaostossa pelaa seuraavat joukkueet

- Akatemia, II-div.
- M2, III-div.
- A-team, A-nuorten aluesarja
- B-nuoret, Suomi-sarja
- B2-nuoret, Mestis-karsinta. (Yhteisjoukkue pelaa nimellä Uplakers/Pyry ja on toiminta alkavalla kaudella pääosin Ylöjärvellä.)
- lisäksi harrastejoukkueet Old Boys ja Naiset

SEURAA MM. HEITÄ

Edustusjoukkueen sopimuspelaajiin kesän ajan kuulunut Roope Pynnönen lähtee kokeilemaan siipiään kanadalaiseen juniorisarjaan WHL. Kesällä Roopen varasi Swift Current Broncos. Eli yksi hyvä kesä Pyryssä ja Kanadaan! (http://scbroncos.com/)

A-team, jonka uusi joukkue joutuu aloittamaan kiipeämisen aluesarjasta. Nimivahvassa joukkueessa on kuitenkin tekemisen meininki ja tavoitteet huomattavasti lähtökohtia korkeammalla.

B-nuoret, harjoituspelit ovat toistaiseksi osoittaneet joukkueen kuuluvan ylempiin sarjoihin Jääkiekkoliiton sarjapaikkapäätöksestä huolimatta. Kestääkö lento, riittääkö motivaatio? Onko joukkue niin hyvä kuin antaa ymmärtää?

A-nuoret Mestis. Kesäkauden draivi ja flow lupaavat hyvää. Joukkue isolla J:llä lähtee haastamaan isompiaan. Seuraa joukkueen menestystä Edustuksen kotisivuilta osoitteesta www.pyryhockey.com

Jesse Kalliosalo (synt. 2001) debytoi Edustuksen paidassa keskiviikon harjoitusottelussa FPS:ää vastaan ja iski ensimmäisen vaihtonsa päätteeksi kiekon ylänurkkaan. Jessessä on talentin aineksia ja ikänsä puolesta saa edustaa vielä B-nuoriakin. Nimi mieleen!

 

5.7.2018

Swift Current Broncos varasi Roope Pynnösen

Pyryn edustusjoukkueen kanssa elokuun loppuun saakka kestävän tryout-sopimuksen tehnyt puolustaja Roope Pynnönen on varattu kanadalaisten juniorisarjojen kattojärjestön CHL:n varaustilaisuuden toisella kierroksella. 17-vuotiaan Pynnösen varasi Swift Current Broncos, joka pelaa WHL-sarjassa.

Suomesta vuosien varrella Kanadan juniorisarjoihin on varattu yhteensä 100 pelaajaa, joista 15 on päässyt pelaamaan aina NHL:ään asti. Pyry onnittelee Roopea varauksesta!

UUTINEN: https://www.pyryhockey.com/uutiset.html?135769

14.5.2018

Pyry ry ja Tappara yhteistyöhön

Nokian Pyry ry jääkiekko ja Tappara ry ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2018-19. Pyry liittyy sateenvarjoon, jossa muita seuroja ovat Hc Nokia, Ylöjärven Uplakers, Hämeenkyrön Hokkarit ja Lempäälän Kisa.

Sopimus koskee nuorten joukkueita ja ensisijaisesti mahdollisia yhteistyökuvioita sateenvarjossa olevien seurojen kanssa.

"Sopimus oli luonnollinen askel tässä vaiheessa ja se täydentää junioreiden pelaajapolun ja valmentajapolun sekä niiden tavoitteellisuuden nokialaisessa jääkiekossa.” -Teemu Lehtonen, jääkiekkojaoston pj

10.5.2018

Nokian Pyry ry:n jääkiekon ja Hockey Club Nokia ry:n tiedote

10.5.2018

Nokian Pyry ry:n ja Hockey Club Nokia ry:n tiedote  

Hockey Club Nokia ry ja Pyry ry ovat allekirjoittaneet tänään määräaikaisen yhteistyösopimuksen, joka on voimassa kevääseen 2023 saakka.

Seurojen keskinäinen kilpailu päättyy, ja jatkossa keskitytään yhdessä nokialaisen jääkiekkoilun kehittämiseen.  Seurojen tavoitteena on tarjota yhdessä Pirkanmaan paras ympäristö jääkiekon pelaajalle luistelukoulusta aikuisjääkiekkoon.

Jatkossa pelaajapolku Nokialla alkaa HC Nokian ja Pyryn yhteisestä luistelu- ja kiekkokoulusta. Valmennuksesta ja ohjauksesta vastaavat molempien seurojen valmentajat yhdessä.

Varsinainen joukkue- ja pelitoiminta G-junioreista C-nuoriin on yksinomaan HC Nokian juniorijoukkueissa. Nokian Pyryllä ei tule olemaan joukkueita G-C -junioreissa.

B-junioreissa nokialainen pelaajapolku johtaa Pyryn juniorijoukkueisiin.  B- ja A-nuoret sekä kilpatason aikuisjääkiekkotoiminta Nokialla on jatkossa Nokian Pyryn toiminta-alueena. HC Nokia ei perusta kilpailevaa toimintaa edellä mainittuihin ikäluokkiin.

Molemmilla seuroilla voi olla harrastetason toimintaa aikuisissa.

Jatkossa Nokialla on tarjolla pelaajalle yhtenäinen, laadukas, urheilullinen ja ennustettava pelaajapolku.

Seurat tukevat toistensa toimintaa, ja sopimuskaudella tarkastellaan yhteistyön kehittämisen keinoja aktiivisesti.

Edellä mainittu järjestely tulee voimaan heti tulevalle jääkiekkokaudelle 2018-19. Tällä järjestelyllä on tavoitteena varmistaa järkevä ja tehokas resurssien käyttö Nokialla ja mahdollistaa vahvat nokialaiset juniorijoukkueet kaikkiin ikäluokkiin.

Lisätiedot:
Teemu Lehtonen, jääkiekkojaoston puheenjohtaja
Sami Karppinen, valmennuspäällikkö

17.4.2018

Kauden päättäjäiset Edenissä 3.5.

17.4.2018

Puheenjohtajiston mietteitä, kevät 2018

Parin vuoden tauon jälkeen jääkiekon mediatiimi haastatteli jälleen jaoston puheenjohtajia Teemu Lehtosta ja Niko Toropaista menneestä ja tulevasta.

Miten kulunut kausi sujui?

TL: Kokonaisuutena hyvin. Edustus esiintyi jälleen edukseen ja varsinkin A-nuoret sekä II-divarin Akatemia-joukkue pelasivat kevät kaudella erittäin nousujohteisesti. A-nuoret voittivat aina sarjanousun Nuorten Mestikseen kaudelle 2018-19.

NT: Pienemmässä junioripäässä oli vauhtia kauden loppuun asti. Uusia harrastajia tuli vielä kevättalvella ja oli meillä se loistava Päivän pelit -tapahtumakin. (Pyry-karhun Päivän pelit -tapahtumiin osallistui kahden päivän aikana lähes 150 eskarilaista.)

...

Lue koko juttu Puheenjohtajien palstalta: http://nokianpyry.fi/pyryn-jaostot/jaakiekkojaosto/jaosto/puheenjohtajien-palsta/1301

15.4.2018

B2 tryoutit 23. ja 24.4.

Pyry perustaa jälleen uuden B2-joukkueen.

Sarjataso: vahvistamattoman tiedon mukaan, Mestis*
*Jääkiekkoliitto vahvistaa sarjapaikat 17.4.

Joukkue: Alustavien pelaajailmoittautumisten ja -keskusteluiden perusteella joukkue toteutuu ja myös taustaryhmä alkaa olla kasassa. Joukkue rakennetaan 2002-2003 syntyneistä pelaajista, jotka ovat valmiita sitoutumaan pelaajapolun Akatemia-tason toimintaan. Joukkueen oman toiminnan lisäksi yksilöharjoittelusta vastaa Akatemia, jota vetää valmennuspäällikkö Sami Karppinen, apunaan junioripäällikkö Niko Raiskio.

Valmennus: Valmentajakeskustelut ovat vielä kesken.

Avoimet harjoitukset: 23. ja 24.4. klo 19.40

Ilmoittaudu nyt: jaakiekko(a)nokianpyry.fi (nimi, ikä ja nykyinen seura)

15.4.2018

A-Team kokoontuu 26.4.

Pyry perustaa A-team-joukkueen kaudelle 2018-19

A-team aloittaa A-nuorten Alueliigasta. Joukkue on tarkoitettu ensisijaisesti pelaajalle, joka mm.
- haluaa mahdollisuuden jatkaa mukana Akatemia-tason pelaajapolun yksilöharjoittelussa
- haluaa hyötyä Akatemia-tason pelaajapolun tarjoamista työllistymis- tai jatko-opinto-ohjauksista
- haluaa tutustua pelaamisen ohessa Pyryn valmentajapolun mahdollisuuksiin tai Jääkiekkoliiton tarjoamaan tuomarikurssitoimintaan
- haluaa jatkaa harrastamista matalammalla kustannusrakenteella

Joukkueeseen voi ilmoittautua nyt > Mika Helassalo, 044 329 7729

Joukkueen aloituspalaveri on torstaina 26.4. klo 18 Nokian jäähallilla, kokoontuminen kahviotasanteella. Palaverissa esitellään
- joukkueen valmennus- ja taustahenkilöt
- joukkueen tulokselliset tavoitteet ja aikataulu kohti Suomi-sarjaa
- pelaajien mahdollisuudet osallistua Akatemia-toimintoihin
- pelaajien mahdollisuudet osallistua Pyryn valmentajapolulle tai Jääkiekkoliiton tuomarikursseille

7.4.2018

B tryoutit 16. ja 17.4.

B-nuorten joukkueen tryout-ilmoittautuminen on nyt auki. Joukkuetta ensi kaudella valmentaa Mika Pynnönen ja paluun tekevä Sami Kalliosalo.

Joukkue kuuluu Akatemia-ikäluokkien piiriin, jonka myötä pelaajan arkirutiiniin tuodaan paljon harjoittelua tukevia elementtejä. Lisää jaoston uudesta pelaajapolusta etusivulla.

Joukkue valmistautuu ensi kauteen erittäin hyvistä asetelmista. Vielä kuitenkin joudutaan jännittämään sarjapaikan puolesta, vaikkakin Pyryn Mestis-hakemus on kärjen joukossa. Jääkiekkoliiton yhtenä kriteerinä on joukkueen maantieteellinen sijainti. Liitto tekee päätökset reilun viikon kuluttua.

B-nuorten avoimet harjoitukset maanantaina 16. ja tiistaina 17.4. klo 19.40. Ilmoittautuminen > jaakiekko(a)nokianpyry.fi tai Sami Kalliosalo, 040 582 7051

3.4.2018

GHD ilmoittautuminen päättyy 4.4.

GHD NOKIALLA 7.4.

Pienten tyttöjen kauden päätösleiri Nokian jäähallissa La 7.4. klo 10:45 alkaen. Ilmoittaudu viimeistään Ke 4.4. alla olevasta linkistä.

KENELLE: Leijona-kiekkokouluissa, muussa kiekkokoulutoiminnassa ja G-junioreissa kiekkoileville tytöille.

MUKAAN: Koko jääkiekkovarustus, peli- tai harjoituspaita, maila, juomapullo ja ravitsevaa evästä. Päivän hinta 10 €, joka maksetaan ilmoittautuessa.

JÄRJESTÄJÄ: Hämeen alueen tyttökiekkokouluttaja Tanja Mäkelä, p. 050-3551655, tanja.makela@finhockey.fi

Ohjelma:
10:45 Kokoontuminen
11:00 Tutustuminen ja lämmittely
12:00-13:00 Jääharjoitus
13:00 Lounastauko (omat eväät)
14:00-15:00 Jää (pelataan!)
15:15 Päätös

ILMOITTAUTUMINEN:
https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/hame/tyttojen-paatosleiri-7.4-nokialla/

31.3.2018

A tryoutit 12. ja 13.4.

Pyry A-nuoret avoimet harjoitukset

Pyry A-nuoret avoimet harjoitukset

Ensi kaudeksi Nuorten Mestikseen noussut Pyryn A-nuoret, joka toimii osana Pyry Hockey Oy:tä, on nimennyt ensi kauden valmentajakolmikon.

Vastuuvalmentajaksi on nimetty Tomi Pylvänäinen, joka juuri päättyneellä kaudella valmensi menestyksekkäästi Pyryn B2-junioreita.

Apuvalmentajana A-joukkueessa jatkaa, viime kauden tapaan, Riku Dufva sekä uutenavanhana pyryläisenä mukaan tulee myös Juha Ruohomaa.

Joukkue kuuluu Akatemia-ikäluokkien piiriin, jonka myötä pelaajan arkirutiiniin tuodaan paljon harjoittelua tukevia elementtejä. Lisää jaoston uudesta pelaajapolusta etusivulla.

A-nuorten avoimet harjoitukset torstaina 12. ja perjantaina 13.4. klo 18.30. Ilmoittautuminen on auki nyt > jaakiekko@nokianpyry.fi

25.3.2018

Jääkiekon uusi pelaajapolku

Pro-tason pelaajapolku kasvattajaseuran hinnoin!

Pyryn jääkiekon pelaajapolku

Pyryn jääkiekon pelaajapolku

UUTTA!
Jääkiekkojaoston uusi pelaajapolku on kattava paketti niin nuoremmalle kuin vanhemmallekin juniorille. Viimeisimpien toimihenkilökiinnitysten myötä tuomme harrastamista tukevia elementtejä niin kaukaloon, kaukalon ulkopuolelle kuin myös arjen rutiineihin.

Yksilöharjoittelu viedään lajin nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Oma fysiikkavalmennuksen ammattilainen tuo voimaharjoitteluun ja kuntoukseen täysin uuden ulottuvuuden.

Kasvattajaseuran pro-tason pelaajapolussa otetaan huomioon palvelumalli sen koko laajuudessaan. Kaikki alkaa hauskanpidosta PIKKUPRO-tasolla. Tämän jälkeen vuoroon tulee lajitekniikan ja motoriikkakehityksen ajanjakso JUNIORIPRO. Viimeistään vanhemman pään junioriurheilija alkaa ymmärtämään AKATEMIA-tason ympärille rakennettuja kohtia, kuten realistisia tavoitteita ja aikatauluja pelaajauralla eteenpäin pääsemiseksi.

Pelaajapolun hinnat eivät sisällä joukkuekohtaisia maksuja. Kuukausimaksu sen sijaan korvaa entiset harrastus- tai jaostomaksut. Esitteessä mainitut hinnat ovat ohjeellisia ja ne varmistuvat kauden alkaessa. Joukkueiden maksut vaihtelevat usein pelaajamäärästä tai sarjatasosta riippuen. Yhdistyslain mukaisesti vuosittainen seuran jäsenmaksu veloitetaan erikseen.

Pelaajapolku esitellään joukkueille yksityiskohtaisemmin lähiviikkojen aikana.

23.3.2018

Päivän pelit -tapahtumissa yhteensä peräti 140 lasta

Pssst,

Järkättiin Edustusjoukkueen maskotin Pyry-karhun kanssa aikas onnistuneet pelit ja disco. Torstaina ja perjantaina olleisiin tapahtumiin saatiin peräti 140 eskarilaista ja päiväkotilaista! Nyt sana kiertämään - tätä on luvassa lisää heti alkusyksystä.

Kiitos osallistujille sekä kumppaneille!

Toteuttamassa: Citysound esitystekniikka, Ravintola Pepper Nokia, Nokian kaupunki, Puhdistamo ja tietenkin Pyry Hockey Oy.

Jäikö meille kehitettävää? Ota yhteyttä sähköpostilla jaakiekko(at)nokianpyry.fi

Katso kuvat alta.

Lue lisää »

23.3.2018

Jaoston kokoonpano + toimihenkilöt 18-19

Jääkiekkojaoston kokoonpano kaudelle 2018-2019 on seuraava:

Puheenjohtaja
Teemu Lehtonen

Varapuheenjohtaja
Niko Toropainen

Sihteeri
Raimo Lehtiniemi

Rahastonhoitaja
Kaisa Airaksinen

Kokoonpanoon kuuluu lisäksi jokaisen joukkueen joukkueenjohtaja.
Pyry Hockey Oy:tä jääkiekkojaostossa edustaa Pekka Palonen.

-----------

Jaostoamme täydentää myös seuraavat toimihenkilöt:

Valmennuspäällikkö Sami Karppinen
Junioripäällikkö Niko Raiskio
Seurakoordinaattori Mika Pynnönen   (uusi)
Kehityspäällikkö Mikko Törmä   (uusi)
Tyttökiekkovastaava Tanya Pynnönen   (uusi)18.3.2018

A-nuoret Mestikseen!

Onnea A-nuoret sarjanoususta Nuorten Mestikseen kaudelle 2018-19!

Nousun ratkaisi voitto kauden viimeisessä ottelussa KeuPa/Pelikaaneja vastaan, lukemin 2-9. Näin Pyry nousi lohkovoittajaksi erittäin niukasti vain maalieron turvin.

Tässä vielä Suomi-sarjan lohko 1:sen taulukko. Pyry voittajana suoraan Mestikseen. Lohkokakkonen jatkokarsintaan.

# JOUKKUE O V T H TM   PM ME P
1 Pyry 14 9 0 5 81 - 55 26 18
2 Kisa-Eagles 14 8 2 4 84 - 60 24 18
3 Ässät Akatemia 14 8 2 4 72 - 49 23 18
4 KeuPa/Pelikaanit 14 5 4 5 70 - 60 10 14
5 Lukko Team 14 5 4 5 67 - 64 3 14
6 IPK 14 6 1 7 62 - 61 1 13
7 JyKi 14 4 1 9 58 - 93 -35 9
8 RoKi/Lämärit 14 4 0 10 46 - 98 -52 8

10.3.2018

Seurayhteistyösopimus päätökseen

Tiedote,

Pyryn jääkiekkojaosto irtaantuu seurayhteistyösopimuksesta, jonka toiminnasta ja ylläpidosta vastaa Ilves ry. Muita lähialueen seuroja sopimuksessa ovat mm. Pirkkalan Pingviinit ja Kangasalan Kisa-Eagles.

Päätöksen taustalla ovat jääkiekkojaoston uudet linjanvedot, jossa seuramme omaa pelaajapolkua kehitetään merkittävin askelin tuomalla esimerkiksi, jaostossa toimivien ammattilaisten osaamisen avulla, elementtejä yksilövalmennukseen.

Päätös avaa myös paremmat mahdollisuudet tehdä yhteistyötä muiden alueella toimivien seurojen kanssa.

Jääkiekkojaosto ei poissulje mahdollisuutta uuteen yhteistyösopimukseen, mutta sen tulee tukea kattavammin pyryläistä pelaaja- ja valmentajapolkua.

Terveisin,

Teemu Lehtonen, puheenjohtaja

Nokian Pyry ry. jääkiekko

2.2.2018

Ilmainen Kaverijäät-tapahtuma 2007-11 syntyneille to 15.2. klo 17.20

            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Edellinen kuukausi Tammikuu 2023 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry