Jaostot ja lajit

Jääkiekko

KAUSI 2021-2022

On aika kääntää katseet uuteen kauteen. Kesäkaudelle ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautumisen jälkeen harrastajaan ottaa yhteyttä joukkueen valmentaja. Kesäkauden harjoittelu tapahtuu ensisijaisesti Nokian Keskusurheilukentän ympäristössä.

Nykyinen harrastaja: ilmoittautua voit myös joukkueen valmentajalle
Uusi harrastaja: ilmoittaudu sivun alareunan linkistä avautuvalla lomakkeella tai suoraan joukkueen yhteyshenkilölle

AIKATAULU (alustava):
- kesäkausi alkaa rajoitusten sallitessa
- jääharjoitteet alkavat vasta myöhemmin kesällä

HINTA: 95 €
- sisältää oheisharjoitteluohjelman sekä Syke tribe -harjoitussovelluksen (1.5.-31.7.)
- sisältää joukkueoheisharjoitteet
- ei sisällä jääharjoitteita, jotka laskutetaan erikseen 7 €/krt per pelaaja (31.7. asti)

LASKUTUS:
- laskutusjakso 1.5. – 31.7.
- laskutus tapahtuu seuran jäsenrekisterin kautta, johon ilmoittautuja lisätään automaattisesti, mutta jäsenyys aktivoidaan vasta vapaan siirtorajan umpeuduttua elokuussa

KERÄÄMME: sähköposti, nimi, syntymävuosi, puhelinnumero, osoite, huoltajan nimi ja sähköposti (alle 18-vuotiailta), joukkuetoive, vaatekoko ja pelipaikka.

Yhteystiedot säilytämme 1.9. asti. Lisää tietosuojasta täällä.

Saapuvien ja poistuvien harrastajien velvoitteista lisää täällä.

JOUKKUEET

Pyry jatkaa nuorten joukkueilla U17 ja U19. Lisäksi haemme paikkaa U20 Mestiksen alkukarsinnasta, mutta vaikuttaa todennäköiseltä, että olemme pakotettuja siirtymään U22-sarjaan seurasateenvarjon sisäisten priorisointien seurauksena. informoimme tästä lisää pian.

Nuorten joukkueet ovat tärkeä osa nokialaista pelaajapolkua sekä yksilöiden kehittämistä. Joukkueiden sarjapaikat määräytyvät kevään Villi kortti -hakujen kautta. Jaostossa ovat lisäksi aikuisjoukkueet II-divisioonassa (Akatemia) ja III-divisioonassa (M2). Old Boyskin jatkanee harrastamista.

U17-sarjan Ylempi-taso on osoittautunut laadukkaaksi. Pyry lähtee jälleen taistelemaan U17 Ylemmän sarjan jatkopaikasta. Tämän mahdollistaa laadukas toiminta varsinkin seurasateenvarjon pelaajapolun C-D-ikäluokissa. Joukkueen toiminta on erittäin tärkeässä roolissa matkalla junioripolulta nuorten jääkiekkoon.

U19-sarjan Ylempi-taso on entisten B- ja A-nuorten Suomi-sarjojen väliltä. Pyry keskittyy yksilön kehittämiseen sekä antamaan valmiudet edetä polulla kohti Nuorten Mestistä.

U20-sarjaan osallistuminen edellyttää hyväksyttyä Villi kortti -hakemusta. Valitusprosessi menetettyä sarjapaikkaa kohtaan on kesken.

U22-joukkue tulee lähtökohtaisesti perustaa seuraan, jossa ei ole U20-toimintaa. Mikäli valituksemme menetystä U20-paikasta ei mene läpi perustamme U22-joukkueen. Joukkue tavoittelee sarjan voittoa. Toiminnan laadusta emme tingi. Uutisoimme joukkuetta koskevista asioista myöhemmin lisää.
---------
Tutustu myös Jääkiekkoliiton uusittuun ohjeistukseen pelaajarekrytoinnin osalta:
http://www.nokianpyry.fi/tiedotteet/jaostot-ja-lajit/jaakiekko/ajankohtaista/sjln-ohjeistus-kesan-pelaajarekrytointiin

 

      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Edellinen kuukausi Huhtikuu 2021 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry